Restaurant La Tasca

Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg en verstand de lekkerste gerechten klaar te maken. Het personeel zorgt voor een gastvrij ontvangst en een goede sfeer. La Tasca is niet alleen geschikt voor het diner, maar ook voor veel andere gelegenheden. Zo is het restaurant uitermate geschikt voor een receptie, bruiloft, vergadering of presentatie (WiFi aanwezig). La Tasca beschikt over een aparte ruimte die zich perfect leent voor besloten evenementen. Ook worden er in La Tasca regelmatig workshops en proeverijen georganiseerd. La Tasca is tevens beschikbaar voor catering op locatie.

In de zomer beschikt La Tasca over een beschut terras. In de omgeving is voldoende parkeergelegenheid in de verschillende parkeergarages.

Open: maandag t/m zaterdag
Keuken open: 18:00-22:00

Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

“La Tasca beschikt over een aparte ruimte die zich perfect leent voor besloten evenementen.”

Privé ruimte

Wilt u graag met uw gezelschap kunnen beschikken over een privé ruimte. Dan bieden wij u graag die mogelijkheid.
We beschikken in La Tasca over twee afzonderlijke zalen. Wij stellen deze ruimtes beschikbaar voor vergaderingen, presentaties, workshops, wijnproeverijen, lunches, private dinners en walking dinners.

Pathé Filmdiner

Vanaf 1 april 2016

Genieten van het Pathé filmdiner Delft

Een avondje uit naar Pathé Delft wordt extra leuk met het Pathé Filmdiner! Voor slechts € 42,00 serveert restaurant La Tasca een heerlijk 3-gangen diner. Hierbij is ook de prijs van het ticket inbegrepen! Door deze vaste prijs weet u precies waar u aan toe bent. Pathé Filmdiner is van maandag t/m vrijdag verkrijgbaar bij het restaurant.

Hoe werkt het?

Reserveer het Pathé Delft Filmdiner bij het restaurant.
Geef aan het restaurant door naar welke film u wilt gaan en op welk tijdstip. Het restaurant reserveert vervolgens voor u uw tickets voor de film bij Pathé Delft.
Zorg ervoor dat u twee uur voor aanvang van de film aanwezig bent bij het restaurant.
Na betaling van je Pathé Filmdiner in het restaurant ontvang je een Pathé Delft Filmdiner Voucher. Deze kunt u bij Pathé Delft inwisselen voor een regulier filmticket.

Voorwaarden
Het Pathé Delft Filmdiner is een 3-gangen menu voor een vaste prijs.
Genoemde prijzen zijn exclusief drankjes of andere extra’s.
Het Pathé Filmdiner is niet geldig op erkende feestdagen.
De Pathé Delft Filmdiner Voucher is alleen geldig bij Pathé Delft voor reguliere voorstellingen en niet voor speciale voorstellingen of evenementen. Voor 3D-voorstellingen geldt een toeslag.

Eet smakelijk en prettige voorstelling!

Footer background
Voldersgracht 13 & 14, 2611 ET te Delft

Stuur ons een bericht

Uw bericht is succesvol verzonden. Error! Controleer de ingevulde velden.
Leeg