Menu La Tasca

Aperitief
Oester  4
Gaey Speciales

Pata Negra Duroc  9
15 maanden gerijpt

Brioche met truffel  8
Brioche, roomboter, verse truffel (v)


Menu
Driegangendiner  41
Bestaande uit een voorgerecht, tussengerecht & hoofdgerecht

Bijpassend wijnarrangement  30


Voorgerecht
Zwezerik | Comtรฉ & rozemarijn veloutรฉ | Aardpeer  17
of
Crudo de coquille Saint-Jacques | Mandarijn | Pistache | Peper  16
of
Terrine van portobello & geroosterde paprika | Bloemkool (v)  15

Tussengerecht
Ravioli met krab & kreeft | Langoustine saus  15
of
Uiensoep | Gruyรจre (v)  12

Hoofdgerecht
Runderhaas | Peperjus | Schorseneer | Truffel  27
of
Griet | Soubise met gebrande tijm | Prei  25
of
Gepofte biet | Rode bietenjus | Pistache (v)  23

Kaasplateau
Selectie kazen  15

Dessert
Chocolade mousse | Amandel | Biscuit  12
of
Duindoorn ijs | Karamel | Tuiles  12

Translate »
Menu