Aperitief
Oester 4
Gaey Speciales
Pata Negra Duroc 9
15 maanden gerijpt
Brioche met truffel 8
Brioche, roomboter, verse truffel (v)
Menu
Driegangendiner 41
Bestaande uit een voorgerecht, tussengerecht & hoofdgerecht
Bijpassend wijnarrangement 30
Voorgerecht
Zwezerik | Comtรฉ & rozemarijn veloutรฉ | Aardpeer 17
of
Crudo de coquille Saint-Jacques | Mandarijn | Pistache | Peper 16
of
Terrine van portobello & geroosterde paprika | Bloemkool (v) 15
Tussengerecht
Ravioli met krab & kreeft | Langoustine saus 15
of
Uiensoep | Gruyรจre (v) 12
Hoofdgerecht
Runderhaas | Peperjus | Schorseneer | Truffel 27
of
Griet | Soubise met gebrande tijm | Prei 25
of
Gepofte biet | Rode bietenjus | Pistache (v) 23
Kaasplateau
Selectie kazen 15
Dessert
Chocolade mousse | Amandel | Biscuit 12
of
Duindoorn ijs | Karamel | Tuiles 12