Aperitief
Oester 4
Gaey Speciales
Pata Negra Duroc 9
15 maanden gerijpt
Brioche met truffel 8
Brioche, roomboter, verse truffel (v)
Menu
Driegangendiner 41
Bestaande uit een voorgerecht, tussengerecht & hoofdgerecht
Bijpassend wijnarrangement 30
Voorgerecht
Entrecote | Sauce tartare 17
of
Tartaar van zalm | Dille | Venkel 16
of
Crostini Pecorino | Truffel | Vijg (v) 15
Tussengerecht
Pasta Cappellacci ossobuco | Saffraan bouillon 15
of
Pompoensoep | Linzen | Mascarpone (v) 12
Hoofdgerecht
Gekonfijte eendenbout | Portjus | Biet 27
of
Heilbot | Peterselie bechamelsaus | Geglaceerde spruiten 25
of
Knolselderij in zoutkorst gegaard | Madeira uienjus | Pastinaak (v) 23
Kaasplateau
Selectie kazen 15
Dessert
Tiramisu | Rood fruit 12
of
Madeleine | Lemon curd | Witte chocoladesorbet 12